Otkrij svoja osjećanja – EMOCIONALNA LJESTVICA ABRAHAM HICKS?!

Jeste li čuli za Abraham – Hicks emocionalnu ljestvicu?

„Emocionalna ljestvica je ljestvica naših osjećaja – od naših najviših vibracijskih osjećaja do najnižih.“

Abraham objašnjava, ako želimo “povećati svoju vibraciju” najlakše je prolaziti emocije jednu po jednu, a ne pokušati skočiti odmah sve do vrha. Na primjer, ako se osjećate pomalo pesimistično, lakše je postići vibraciju koja rezonira sa frekvencijom dosade nego odmah postići osjećaj radosti . Iz dosade možete doći do zadovoljstva, zatim do nade, a zatim nastaviti dalje do vrha, korak po korak. Ovu ljestvicu koristite kako bi identificirali gdje se emocionalno nalazite u ovom trenutku. Rezonirate li na visokim vibracijama – osjećate li radost i snagu ili ste malo niže dolje na popisu? Pomoću vaših emocija lako možete zaključiti kakvu energiju projicirate.

Abraham – Hicks emocionalna ljestvica

(od najuzvišenije vibracije prema najnižoj)

1. Radost/ Uvažavanje/ Mir/ Snaga / Sloboda / Univerzalna ljubav- Ljubav prema Bogu i svim bićima/ Prosvjetljenje

2. Strast (ne misli se na seksualnu, već u smislu visokog životnog entuzijazma)

3. Entuzijazam/ Sreća

4. Pozitivna očekivanja/ Vjerovanje

5. Optimizam

6. Nada

7. Zadovoljstvo

8. Dosada

9. Pesimizam

10. Frustracija/ Iritacija/ Nestrpljivost

11. Poraz/ Ponos

12. Razočaranje

13. Sumnja

14. Briga

15. Krivnja

16. Obeshrabrenje

17. Srdžba

18. Osveta

19. Mržnja

20. Ljubomora/ Požuda/ Pohlepa

21. Nesigurnost/ Nedostojnost

22. Strah/ Žalost/ Depresija/ Zavist/ Očaj/ Nemoć/ Sram

Zapamtite znakove niskih vibracija i uložite napor da preselite svoje misli i osjećaje u pozitivniji smjer; radite nešto što volite, popričajte s duhovnom i “zarazno” pozitivnom osobom, meditirajte, duboko dišite, prošetajte u prirodi, okupajte se, pogledajte inspirativan i duhovit film ili pročitajte neko zanimljivo štivo, igrajte se s vašim ljubimcem ili samo jednostavno napravite nešto što vas od srca nasmijava!

Stvar je u tome da što su nam vibracije više te što više ljudi s višim vibracijama imamo u svom okruženju – to ćemo se bolje osjećati sami sa sobom, biti optimističniji, imati manje stresa u životu te iskušavati više sreće i zadovoljstva.

Nadamo se da će vam Abraham – Hicks emocionalna ljestvica pomoći da identificirate gdje se vibracijski nalazite i da postupno povećate svoju vibraciju.

Još jednom, lakše je napredovati korak po korak nego odmah ići ravno do vrha, stoga budite spremni na male korake kako bi došli do vibracije koju želite postići! Izvor: in5d