Šta vam donosi susret sa vašom BLIZANAČKOM DUŠOM i rastanak od nje

Došlo je vrijeme u istoriji čovječanstva kada se kolektivna svijest diže na viši nivo zahvaljujući dušama koje su spremne da opraštaju, da vole sve svoje emocije kakve god one bile. Došlo je vrijeme da se istinski povežemo sa sobom, ne bježeći od onog što bismo mogli okarakterisati kao nepovoljno za nas. Istina je da naša duša želi da osjeti život u svoj svojoj punoći, želi osjetiti cijeli spektar emocije, a bol, tuga i druga osjećanja za koja kažemo da su negativna, neće nas ubiti ako se suočimo s njima. Naprotiv, suočavanjem dobijamo snagu, prevazilazimo svoje strahove i otvaramo se za sve više ljubavi, zato je sve više i više ovakvih susreta blizanačkih parova.

Susret sa blizanačkim parom izaziva i najljepša i najbolnija osjećanja, izvlači iz nas i ono najljepše i ono najgore. Ni jedno ni drugo nije ni loše ni dobro. Nije uopšte loše osjećati emocije niske vibracije ako ste ih svjesni i radite na njihovoj transformaciji. Naprotiv, to je nešto najbolje što vam se upravo dešava jer trenutno nisu sve duše na planeti spremne da osjete toliki netransformisan bol koji je tako dugo potiskivan jer su nas učili da bol nije dobar, da je loše ako se tako osjećamo i onda se trudimo brže bolje da tu emociju što prije potisnemo.

Ovo su zaista intenzivni susreti koji u vama mogu pokrenuti bujicu raznih osjećanja, vaše emocionalno biće se uzburkao, nikad vam se tako nešto nije desilo, e pa riječ je o susretu sa vašom blizanačkom dušom koja takođe, sve to osjeća, ali najčešće na podsvjesnom nivou.

Rastanak od vaše blizanačke duše može izazvati u vama toliko bola i patnje da vam se čini da ih je nemoguće prevazići. Međutim, te emocije nije izazvao vaš partner nego su to potisnute emocije u vama koje su sada isplivale na površinu i treba ih preobraziti u ljubav, treba ih jednostavno zavoljeti.

Vaša blizanačka duša je vaše savršeno ogledalo, pa znajte da ni njima nije lako i oni su prepuni emocija koje nisu prihvatili. Zato se nemojte ljutiti na svog blizanačkog para ako bježi od vas. Ne bježi niko od vas, nego od sebe i svojih emocija. Vaš je zadatak da imate dovoljno ljubavi za sebe i samopoštovanja jer sve što osjetite vi, osjeti i vaš blizanac jer dijelite istu energiju, istu vibraciju. Svrha bliznačkih povezivanja jeste ljubav, bezuslovna ljubav, dizanje kolektivne svijesti na viši nivo, širenje svjetlosti na planeti.

Najčešće su one duše koje su došle sa svrhom da šire svjetlost izabrale i susret sa ovom dušom, što je zaista veličanstveno. Ljubav između ovih duša kada je čista i neuslovljena ima ogromnu moć, moć da mijenja kolektivnu vibraciju i upravo to i jeste svrha ovakvih povezivanja, a ne neka vaša sentimentalna ljubavna priča.

Veoma je važno da naučite sami sebe usrećiti, a ne da očekujete od svoje blizanačke duše da vas usrećuje, to uopšte nije njena svrha, svrha je da zajedno kao cjelovita bića, ujedinjeni, radite na širenju svjetlosti što donosi još ovakvih susreta u fizičkoj dimenziji i podizanju svijesti na viši nivo.

Autor: Suzana Smoljić