U subotu prvi put sa nama life coach i motivator Marijana Klapić – ne propustite ovu priliku!

Moje ime je Marijana Klapić. Ja sam majka, supruga, poduzetnica, praktičar NLP-a, entuzijasta i neko ko vjeruje u ljude i dobro u svakome od nas. To nije uvijek jednostavno postići, ali može se naučiti ako za to postoji dobra volja i želja.
Također, duboko vjerujem da svako od nas u sebi ima potencijal i snagu da svoj život obogati ugodnim iskustvima i živi svoj maksimalni potencijal u datom trenutku.
Moj put ka boljem i ispunjenijem životu počeo je onda kada sam prije neke četiri godine počela da istražujem o temama kao što su lični i profesionalni razvoj, moderna psihologija, motivacija. Sve je počelo sa traganjem i ispunjenjem mog poziva i da vam kažem, tačno se sjećam tog momenta koji me je pokrenuo (spomenut ću to na samom predavanju).
Postavljajući si razna pitanja o životu, odnosima, kako biti bolja majka, supruga i na kraju kako biti bolji čovjek, naišla sam na NLP (o tome ću vam malo više na našem druženju ) koji je u meni probudio zanimanje za profesiju koja je danas popularna pod nazivom Life coach ili na našem jeziku životni trener (ova tema zaslužuje posebnu pažnju pa ćemo je predstaviti na drugi način).
Istraživajući i stičuči mnoga znanja kroz knjige i razne edukacije na mom putu pojavio se i Zakon privlačenja. Namjerno neću reći da je to bilo slučajno, jer za mene, nakon svega što sam naučila i iskustveno isprobala, slučajnosti ne postoje – sve se događa sa razlogom i za naše dobro!
Proučavajući Zakon privlačenja došla sam do jako puno novih saznanja i aha momenata za koje sam sigurna da ih doživljavate svakodnevno, oni nas potiču da idemo naprijed tražeći i istraživajući sve više i više.
Zakon privlačenja je jedan nevjerovatan zakon, koji već danas ima i potvrdu u svjetskim naučnim krugovima koji se bave istraživanjima na nivou kvantne fizike, neuronauke, energije, svemira.
Naše misli, osjećaji, emocije, vjera utiču na naš spoljašnji svijet. Ovo saznanje nam daje odgovore koji nas vode dalje i dalje, u naše središte, u naše srce kao najveći proizvođač elektromagnetnih talasa.
Kroz ZP sam saznala i dobila mnoge odgovore, a sigurna sam da kada čujete šta nam on donosi i kako „radi“ da ćete i vi biti zahvalni sebi što ste izdvojili vrijeme za jednu takvu temu.
Na ovom predavanju koje će se odrzati u Brčkom, u subotu 14. aprila, imat ćete prilku da pitate sve što vam se učini nejasnim, da postavite pitanje na koje niste našli odgovor, bit će mi zadovoljstvo da vam pomognem da ga dobijete!
Dvije sveske, lijepe i kreativne sa posebnim olovkama poklonit ćemo nekome iz publike. Svi prisutni na male papiriće napisat će svoje ime, potom ćemo sakupiti sve cjeduljice i ostaviti u jednu kutiju iz koje ćemo na kraju izvlačiti nagrađene. Cilj mi je da nastavite primjenjivati tehnike kao što su pisanje zahvalnosti ili pisanje nove priče.

Prodrijet ćemo u samu suštinu i bit Zakona, zato ne propustite ovu idealni priliku da budete dio fantastične priče koju Zakon privlačenja nosi jer vjerujte mi poslije ništa neće biti isto, niti vi, niti svijet koji vidite – bit će puno bolji !!!
Svojim iskustvom i rezultatima koje sam postigla, svojim ličnim primjerom želim da u vama potaknem ono najbolje, da potaknem snagu koju svako od nas nosi u sebi!
Život i ono što vam se događa gledat će te drugim očima, širom otvorenih – očima svjesnog promatrača i kreatora svog života!

(Pro)budite najbolje u sebi!

Od srca Marijana!

2 thoughts on “U subotu prvi put sa nama life coach i motivator Marijana Klapić – ne propustite ovu priliku!

Comments are closed.