Uči iz svakog iskustva

Pre nekoliko godina, uz jutarnju kaficu, odlučio sam da popričam sa Božanstvom. Nekako sam tada počeo da osećam veliko poverenje i pomislio, ako mogu Hu Len i Nil Donald Volš, zašto ne bih mogao i ja? Svi kažu da su odgovori u nama, bilo je vreme da počnem da im verujem.

Zapitao sam se šta bih to mogao da radim tog dana i odgovor je stigao munjevito. Ali, nekako sam mislio da to nije dovoljno, pa sam odmah postavio i drugo pitanje. Odgovor je nežan, topao i sa mnogo ljubavi. Bilo je to svega nekoliko rečenica.

Ono što je bilo najvažnije, jeste poslednja rečenica koju sam tog jutra čuo:

  • Uči iz svakog iskustva!

Podsetnik za mene, a nadam se i sve nas, da se nalazimo u veličanstvenoj školi života, da se radujemo sadašnjem trenutku i učimo iz svega. Danas, ukoliko primetim da mi se neka situacija ponavlja – znam da je razlog u tome što nisam naučio lekciju. I naravno, nastojim da je savladam. Jer, jednom kada razumem lekciju, iskustvo mi više nije neophodno.

Uživajte u još jednom inspirativnom videu, a ja vam želim okean ljubavi, beskrajnu radost, hrabrost da nastavite putem svog srca i mir koji prevazilazi svako poimanje. 

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.